Nolix.ru

пʼятниця, 15 лютого 2013 р.

Обмін електронними податковими накладними між контрагентами в програмі «1С: Звіт»


Відповідно до Закону України від 24.05.2012 р. № 4834-VI, яким були внесені зміни до статті 201 Податкового кодексу України, продавець за вибором покупця може видати йому або електронну, або паперову податкову накладну (ПН).
   
   Компанія «1С-СЕД» - розробник спеціалізованої програми «1С: Звіт» для здачі електронної звітності в контролюючі органи, реалізувала можливість
обміну НН у своєму продукті, додавши модуль «Реєстр первинних документів». Для обміну електронними податковими документами між контрагентами повинні виконуватися наступні умови:
   
   • Контрагенти, що беруть участь в обміні електронними податковими документами, повинні використовувати актуальну версію програми «1С: Звіт».
   
   • Контрагенти, що беруть участь в обміні електронними податковими документами, повинні мати електронно-цифрові підписи (ЕЦП), видані одним і тим же Центром сертифікації ключів (ЦСК).
   
   • Податковий документ повинен бути зареєстрований в Єдиному реєстрі податкових накладних.
   
   • Контрагенти повинні попередньо самостійно отримати відкриті ключі (Сертифікати) клієнтів. Сертифікати клієнтів доступні у відкритому доступі на сайтах ЦСК.

Немає коментарів:

Дописати коментар