Nolix.ru

середу, 27 лютого 2013 р.

Новий центр видачі безкоштовних цифрових підписів у Донецькій області


Новий центр видачі безкоштовних цифрових підписів у Донецькій області


У Макіївської ОДПІ почав роботу сектор реєстрації користувачів при ДПС у Донецькій області АЦСК ІДД ДПС. Звертайтеся за адресою: 86132, м. Макіївка, бульвар Горбачова, 10, кімната 117, телефон для довідок: 22–17–60. Тепер громадянам Макіївки вже необов'язково звертатися до ДПС Донецької області для отримання безкоштовних послуг електронного
цифрового підпису.
Впроваджуваний цифровий підпис буде своєрідним захистом податкової звітності, яка надається «електронкою». Однак сфера застосування підпису не обмежується лише звітністю. Платники податків також можуть укладати з іншими суб'єктами господарювання договори в електронній формі.
Варто відзначити, що рік, що наступив, у цілому стане роком масштабного впровадження електронних сервісів. Платникам видаватимуться електронні ключі, за допомогою яких вони зможуть зайти у свій віртуальний «електронний» кабінет, де програма сама сформує для них декларації. Усі дані кожного платника вже будуть у базі. Основна мета податкової служби — зробити процес сплати податків максимально простим і зручним.
В. о. начальника Макіївської ОДПІ                         Т.М. Биценко

Немає коментарів:

Дописати коментар